Monday, April 12, 2021

Advertising

Home Business News Samenvatting: Takeda verzekert wereldwijde rechten van Ovid Therapeutics om Soticlestat te ontwikkel...

Samenvatting: Takeda verzekert wereldwijde rechten van Ovid Therapeutics om Soticlestat te ontwikkel…


OSAKA, Japan & NEW YORK–()–Takeda Pharmaceutical Company Limited (TSE:4502/NYSE:TAK) (“Takeda”) en Ovid Therapeutics Inc. (NASDAQ: OVID) (“Ovidius”), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich voor het ontwikkelen van geneesmiddelen die het leven van mensen met zeldzame neurologische aandoeningen veranderen, kondigde vandaag aan dat Takeda een exclusieve overeenkomst is aangegaan waarbij Takeda bij sluiting van Ovidius wereldwijde rechten zal verwerven om de onderzoeksgeneeskunde soticlestat (TAK-935 / OV935) te ontwikkelen en op de markt te brengen. voor de behandeling van ontwikkelings- en epileptische encefalopathieën, waaronder het syndroom van Dravet (DS) en het syndroom van Lennox-Gastaut (LGS).

Deze…Click here to view the original article.

- Advertisment -
- Advertisment -

Recently Viewed

You might also like ...

ANZ’s VC arm looks to loyalty and snubs BNPL
Nine deputy chair Nick Falloon cleared of legal breach, golf membership revoked